Manifest

Som la gent pel canvi. La gent convençuda de què ara és l’hora del canvi a l’Hospitalet per portar aire fresc a l’Ajuntament i transformar la nostra ciutat, superant l’estancament i l’autocomplaença del vell model, ja esgotat, de l’actual govern municipal.

Som la gent pel canvi, que vol un l’Hospitalet que recuperi l’impuls, construint un projecte de futur per a la segona ciutat del país. Un projecte il·lusionant que acabi amb la grisor i la inèrcia actual, que aprofiti totes les oportunitats i potencialitats estratègiques de la nostra ciutat, des de la centralitat dins de l’àrea metropolitana i Catalunya.

Som la gent pel canvi, que vol deixar enrere la ciutat dels grans anuncis, el fum i les promeses buides, per donar pas a un l’Hospitalet que aposti pels nostres barris i la seva gent, per acabar amb el model de ciutat de dues velocitats.

Som la gent pel canvi, convençuda que avui l’esperança guanya a la resignació. Hi ha alternativa a la desil·lusió, a l’especulació, el clientelisme, la corrupció i la degradació de les institucions. Necessitem un Ajuntament amb algú al capdavant que escolti les demandes dels seus veïns i veïnes, que ens permeti participar de la presa de decisions, que no toleri la corrupció.

Som la gent pel canvi, que vol un nou lideratge a l’Ajuntament, amb iniciativa i determinació per mirar al futur i repensar el model de ciutat, amb un projecte autènticament transformador, progressista, republicà, ecologista i feminista. Som la gent que ens activem, ens involucrem i sumem per fer possible el canvi.

Som la gent pel canvi, que volem un alcalde de la gent. De la gent com nosaltres. Un alcalde de i per als veïns i veïnes de l’Hospitalet. Un alcalde, en definitiva, que faci de l’Hospitalet una ciutat per viure-hi millor, amb més espais verds, amb barris dignes i carrers segurs.

Som la gent pel canvi, que creiem en el municipalisme i que apostem per prioritzar la nostra ciutat. Ara toca l’Hospitalet. Per això volem donar suport a una candidatura plural, oberta i de ciutat. I fem una crida a sumar-se a totes les persones que també volen fer possible l’Hospitalet que mereixem. Sense partidismes, sempre sumant, sempre multiplicant.

Som la gent pel canvi, veïns i veïnes de l’Hospitalet que ens estimem la nostra ciutat, que venim de diferents àmbits i amb trajectòries diverses i sabem que ara està a les nostres mans fer possible un l’Hospitalet millor. Per això volem un canvi a l’Ajuntament, que permeti iniciar una nova etapa il·lusionant al capdavant del govern de la nostra ciutat, per transformar-la i deixar enrere models caducs i esgotats.

Som la gent pel canvi! Som la gent que entenem els canvis globals i sabem que cal afrontar-los en l’àmbit local, impulsant a l’Hospitalet un nou govern municipal capaç d’anticipar-se i adaptar-se als problemes socials i climàtics del segle XXI, als quals la nostra ciutat ha de fer front.

Som la gent pel canvi convençuda què el lideratge renovador de Jaume Graells pot aglutinar les sinergies necessàries per sumar persones, moviments i partits que facin possible el canvi el pròxim mes de maig a l’Hospitalet.

Som gent com tu i et demanem que et sumis al canvi!